Змагання стартували на аеродромі "Коротич"

Про це повідомляє MIGnews.com.ua.

Вони будуть тривати до 20 червня. Спортсменам потрібно виконати чотири вправи. Серед яких навігація, політ на точність, розвозка вантажів, а також вертолітний слалом.

Програма українського чемпіонату повністю відповідає програмі чемпіонату світу. Всі вправи також включають в себе елементи пошуково-рятувальних робіт. У змаганнях візьмуть участь сім екіпажів, серед яких і російська команда. Учасники будуть виступати на вертольотах Мі-2.

Торік, за словами організаторів, чемпіонат не проводили через ситуацію на сході країни.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На змаганнях визначать екіпаж, який відправиться на чемпіонат світу. Він проходитиме в Польщі. Серед учасників є неодноразові чемпіони світу та СРСР.

Читайте також: NASA випробувала безпілотний вертоліт-літак (відео)

Досвідчені спортсмени нарікають, що зараз не вистачає молодих кадрів. Для підготовки пілота високого рівня необхідно приблизно 5-7 років.

У попередній список команд-учасниць входила команда з Білорусі, але вони не змогли приїхати на змагання.