Після першого дня командного чемпіонату Європи-2015, який 20 червня стартував у Чебоксарах, збірна України йде на шостому місці. У п'ятьох дисциплінах українці увійшли до трійок найкращих.

Найбільшим успіхом першого дня змагань стала перемога жіночої естафетної команди 4х100 м у складі Наталії Строгової, Наталії Погребняк, Вікторії Кащеєвої та Христини Стуй. 42,50 секунди – це майже на пів секунди краще за росіянок, які фінішували другими. Окрім цього, наші дівчата побили свій же рекорд командних чемпіонатів Європи, встановлений два роки тому, а також показали найкращий результат сезону у Європі.

"Я дівчатам розповідала, що мені напередодні наснився сон, але не хотіла казати який. Зараз нарешті скажу. Мені приснилося, що ми виграли естафету, і я кричала в камеру "Слава Україні!". Я реально здивована", - зізналася після фінішу Христина Стуй, як пише сайт федерації легкої атлетики України.

Читайте також: Україна завоювала четверте золото на Європейських іграх

Крім нашої жіночої естафетної четвірки до медальних трійок увійшли: Наталія Погребняк фінішувала другою на стометрівці, Анна Тітімець показала другий результат на дистанції 400 м з бар'єрами, Анастасія Ткачук була третьою в бігу на 800 м і Євген Виноградов з третім результатом завершив змаганні у метанні молота.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще