У Баку завершився матч першого туру змагань зі стрітболу, баскетбол 3 на 3. В ньому збірна України обіграла команду Чехії з рахунком 15:11.

Про це повідомляє офіційний сайт Європейських ігор.

Початок гри проходив з перевагою чеської команди, яка відкрила рахунок. Вже через 3,5 хвилини після початку матчу вони вели у рахунку 6:2. Проте трохи більше ніж за хвилину українки зробили ривок і повели у рахунку - 7:6. Надалі збірна України продовжувала утримувати перевагу до кінця поєдинку. Фінальна сирена зафіксувала перемогу українок з рахунком 15:11.

Найрезультативнішим гравцем у складі української команди стала Ганна Зарицька. Вона здобула 7 очок. Сьогодні ввечері українки зіграють проти команди Туреччини, а завтра проведуть матч зі збірною Бельгії.

Читайте також: Українці знову з медалями на Європейських іграх

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українська самбістка здобула для України срібну нагороду на Європейських іграх. У результаті фінальної сутички у ваговій категорії до 64 кг українка Олена Сайко програла білоруський суперниці Тетяні Мацко і змушена була задовольнитися лише срібною медаллю.