Сьогодні, 26 червня, на перших Європейських іграх в Баку українські спортсмени виграли відразу шість нагород.

Три медалі здобули українці у змаганнях дзюдоїстів серед спортсменів з вадами зору. З них одна нагорода - вищої проби.

У фіналі українка Інна Черняк здобула впевнену перемогу над спортсменкою з Азербайджану Сабіною Абдуллаєвою і завоювала для країни сьому золоту медаль. У сутичці за третє місце українка Наталія Ніколайчик перемогла німкеню Рамону Бруссіґ і отримала "бронзу".

Ще один майстер дзюдо - Олександр Помінов виграв "срібло" у ваговій категорії понад 90 кг.

У плаванні українець Андрій Хлопцов завоював "бронзу" на дистанції 50 метрів на спині.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Український боксер не повернувся в бік російського прапора

Жіноча збірна України з баскетболу у форматі 3х3 виграла срібну медаль. Наші баскетболістки у фіналі програли збірній Росії 17:22.

Нарешті, український боксер Ярослав Самофалов здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 69 кг. Самофалов програв у півфіналі росіянину Олександру Беспутіну.

У медальному заліку збірна України посідає 9-е місце. В активі наших спортсменів 41 медаль: 7 золотих, 13 срібних і 21 бронзова.