Курйозом для збірної України з плавання завершилися Європейські ігри в Баку.

Як повідомляє ua.tribuna.com, наш плавець Андрій Хлопцов проспав естафету 4х100 м комплексним стилем.

Замінити спортсмена в терміновому порядку не вдалося, тому команда пропустила кваліфікаційний заплив і була дискваліфікована.

Найприкріше, що раніше на Європейських іграх Хлопцов виграв "золото" на дистанції 50 м батерфляєм і завоював "бронзу" на 50 м на спині.

Читайте також: Європейські ігри завершено: Україна восьма

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дуже радий, що став дворазовим медалістом Європейських ігор в Баку. Позавчора в мене була абсолютна впевненість, що буду призером і дійсно завоював золоту медаль. Сьогодні такого передчуття не було. Але боровся з усіх сил. Була впевненість, що потраплю в топ-5, але отримав "бронзу". На Європейських іграх виступав і в плаванні на спині, але швидше за все зараз буду переходити тільки на батерфляй", - прокоментував свої успіхи в Баку Хлопцов ще до інциденту.