Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс повідомив, що на вчорашньому виконкомі організація дозволила проводити єврокубкові матчі в Дніпропетровську, а Полтаві надали час виправити зауваження по інфраструктурі.

Про це повідомляє Footclub.

В минулому році УЄФА визначив тільки два міста, де могли проходити домашні матчі клубних команд в євро кубках. Це були Київ і Львів. Інші міста визнали небезпечними з точки зору організації і проведення матчів під егідою УЄФА.

Цього року Федерація футболу України представила цілий ряд пропозицій по містам, що можуть турніри УЄФА різних рівнів. Серед яких є Олександрія, Дніпропетровськ, Київ, Кіровоград, Львів, Полтава, Тернопіль, Ужгород і Черкаси.

Читайте також: Коноплянка гратиме за "Севілью" (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дніпропетровськ допустили до прийому єврокубкових матчів. Проте "Дніпро" має задекларувати варіант "Б", обрати запасний стадіон за межами міста.

До Полтави з боку УЄФА є ряд зауважень по інфраструктурі. Якщо до старту третього раунду кваліфікації Ліги Європи вони будуть усунені, тоді "Ворскла" зможе приймати суперників вдома.

Основною проблемою стала відсутність міжнародного аеропорту. Найближчий є в Харкові, але це місто уряди більшості держав не рекомендують для відвідування своїм громадянам. Тому потрібно шукати інші можливості, щоб команди-суперники могли дістатися до Полтави максимально швидко і комфортно. ФФУ пропонує варіант автобусного трансферу з Києва, з аеропорту "Бориспіль".