Сьогодні українські спортсменки завоювали чергову золоту медаль на Універсіаді в Кореї. Про це повідомляє Корреспондент.

Четвірка з академічного веслування - Наталія Ковальова, Наталія Довгодько, Євгенія Німченко і Дарина Верхогляд стали першими у змаганнях - "жіноча четвірка без керманича".

Українки показали результат 6: 36.27 і вибороли золото змагань.

Також сьогодні українка Аліна Фьодорова здобула перемогу в Кубку Європи з легкоатлетичних багатоборств. Турнір Суперліги 4-5 липня відбувався в Обані Франції.

Матеріал по темі: Український плавець узяв перше золото на Універсіаді

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що український плавець Сергій Фролов завоював першу золоту медаль на Всесвітній Універсіаді.

Це дозволило Україні в загальному медальному заліку піднятися на 10-е місце незважаючи на те, що українська молодіжна збірна з футболу програла ПАР.

Підопічні Володимира Лозинського, ведучи в рахунку, не змогли втримати нічию в матчі другого туру групового етапу змагань, яка проходить в південнокорейському місті Кванджу. Команда України з трьома набраними очками в активі посідає третє місце в групі В.