Піти з "Дніпра" по-людськи поки що не виходить, розповів батько футболіста.

У суботу, 4 липня Євген Коноплянка повернувся в Україну після підписання контракту з іспанським клубом "Севілья". Футболіст має намір врегулювати юридичні питання з Дніпром і "по-людськи" розлучитися з командою.

Про це розповів батько 25-річного півзахисника Олег Коноплянка у своєму інтерв'ю виданню "Спорт Експрес".

Формально Коноплянка поки що є членом дніпропетровського клубу, його контракт дійсний до 31 липня. Проте гравець має намір вирішити це питання не чекаючи закінчення зазначеного терміну, сказав Коноплянка-старший.

Читайте також: Коноплянка гратиме за "Севілью" (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Особиста угода Жені з "Дніпром" буде дійсною ще 25 днів. Тому вільним агентом в повному розумінні цих слів його не назвеш. Але в даний момент ми чекаємо на резолюцію з боку дніпропетровського клубу", - сказав батько футболіста.

При цьому в "Дніпрі" не поспішають відпускати гравця, незважаючи на компенсацію, яку готова виплатити українському клубу іспанська "Севілья".

"В даний момент ми чекаємо реакції на запропоновані іспанцями умови. На жаль, поки що ніякої реакції", - зазначив Коноплянка-старший.

"Ми прагнемо розстатися з "Дніпром" по-людськи. Більше того, між нами існувала джентльменська домовленість, що все так і станеться. Образно кажучи, нам запалили зелене світло, але коли ми стали переходити дорогу, світлофор раптово переключився на жовтий", - додав батько півзахисника.

При цьому у випадку, якщо "Дніпро" не відпустить Коноплянку до 1 серпня, постраждають усі зацікавлені сторони.

"Постраждають всі: і" Дніпро ", і" Севілья ", і сам футболіст. Хочеться вірити, що цього не станеться ", - додав Олег Коноплянка.