Сьогодні чоловіча збірна України з фехтування на шпагах виграла срібну медаль на Всесвітній Універсіаді. Вона проходить корейському короде Гуанджу.

Про це повідомляє Xsport.

У вирішальному матчі українці поступилися Франції з відчутним відставанням 29:45, незважаючи на те, що в трьох матчах були чемпіонами порівняно з іншими командами, хоча і з мінімальною перевагою.

Протягом змагань українські спортсмени тримали інтригу.

Учасники команди Ян Сич, Володимир Станкевич, Валерій Жарський і Юрій Тараненко в матчі проти Венесуели ледве виграли з рахунком - 45:44.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У другому колі проти команди Німеччини все теж вирішилося в останньому бою, який Юрій Сич виграв з рахунком 3: 2 і забезпечив перемогу України з рахунком 37:36.

Матеріал по темі: Український плавець узяв перше золото на Універсіаді

Півфінальний поєдинок проти Угорщини закінчився з рахунком 23:23 в основний час, і в додатковий Юрій Сич зміг завдати переможний укол.

Нагадаємо, що 6 червня українські спортсменки завоювали чергову золоту медаль на Універсіаді в Кореї. Перше золото команді приніс Сергій Фролов у плаванні.