Керівництво футбольного клубу "Металург" (Донецьк), який мав об'єднатися із алчевською "Сталлю", вчора повідомляло, що клуб може не взяти участь у наступному чемпіонаті України. Проте, вже сьогодні стало відомо, що клуб припиняє своє існування.

Засновники клубу Олег Мкртчан і Сергій Тарута написали офіційного листа, в якому розповіли про банкрутство "Металурга".

"У зв'язку з проведенням військових дій на території, де базується клуб, а також складним матеріальним становищем та економічною ситуацією, клуб "Металург" (Донецьк) не може взяти участь у чемпіонаті України і оголошує себе банкрутом",- повідомляє керівництво клубу.

Читайте також: За тиждень до старту в чемпіонаті України залишилося всього 13 команд

14-го липня має відбутися рада клубів УПЛ, на якомій і вирішать, хто замінить" Металург". Судячи з усього, на місце донецької команди прийде "Сталь", яка в минулому сезоні Першої ліги посіла друге місце.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще