Форвард мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовскі найняв приватний гелікоптер, щоб злітати до найближчого магазина за хлібом, повідомляє Bild.

Під час відпочинку у польському селі Станцлево Роберт та його дружина відправились на шопінг дивним чином. Річ у тім, що відстань від села до найближчого магазину складає близько 30 кілометрів. Саме тому подружжя вирішило викликати гелікоптер, на якому можна швидко опинитись у магазині.

Як повідомляє джерело, вартість польоту склала для нападника збірної Польщі приблизно 5 тисяч євро. Залишається незрозумілим, чому футболіст просто не замовив доставку хліба додому. Але такий вчинок можна вважати не самим марнотратним, адже за рік у "Баварії" Роберт заробляє 12 мільйонів євро.

Читайте також: Легендарний воротар мадридського "Реалу" залишає клуб

Роберт Левандовскі є найбагатшим футболістом Польщі. Нещодавно нападник зробив найшвидший хет-рік в матчах відбору до Чемпіонату Європи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще