Головний тренер футбольної збірної Росії Фабіо Капелло і генмеджер збірної Оресте Чінквіні поставили підпис під угодою про розірвання контракту зі збірною Росії.

Про це повідомляє найбільший спортивний портал Росії Sports.ru.

Сьогодні, 13 липня, з'явилася інформація про те, що Капелло в збірній Росії змінить Леонід Слуцький. Однак виконуючий обов'язки президента РФС Микита Симонян повідомлення про відставку італійця спростував.

Читайте також: Маркевича розіграли, запропонувавши очолити збірну Росії

Міністр спорту РФ Віталій Мутко пізніше повідомив, що офіційну заяву про долю головного тренера збірної Росії буде зроблено 14 липня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що знаменитий італійський тренер Фабіо Капелло працює зі збірною Росії з липня 2012 року. Його річна зарплата перевищувала 8 млн євро. Його контракт був розрахований до 2018 року і в разі звільнення РФС зобов'язаний виплатити йому відшкодування в розмірі 18 млн євро.