У передостанній день літньої Універсіади, яка проходить у корейському місті Кванджу, українська збірна завоювала 5 нагород в художній гімнастиці.

Про це повідомив Національний олімпійський комітет на своїй сторінці у Facebook.

Повний комплект нагород зібрала головна "синьо-жовта" грація - Анна Різатдінова. Вона виборола золото у вправах з булавами, срібло у вправах з м'ячем і бронзу у вправах зі стрічкою.

В командному заліку українки завоювали золото за групові вправи із булавами та обручами і срібло за групові вправи із 5-ма стрічками.

Читайте також: Українські волейболістки вибороли срібло на Універсіаді

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Загалом в активі України на змаганнях у Кореї 31 нагорода. Серед яких 8 золотих, 17 срібних та 6 бронзових. В медальному заліку українська збірна зайняла восьме місце. Напередодні скарбничка студентської команди України поповнилася двома срібними нагородами.

Лідерами змагань у медальному заліку стали господарі змагань – корейці. Вони завоювали 108 медалей, з них 47 - золоті. Другу сходинку посідає Росія, а замикає трійку лідерів Китай.