Збірні України та Польщі з тенісу зустрінуться у Щецині в Польщі 17-19 липня, де відбудеться матч Кубка Девіса у Першій групі Євро-Африканської зони.

У п'ятницю, 17 липня, відбудуться дві одиночні зустрічі, 18 липня - парна, 19 липня - дві одиночні. Команда-переможець вийде у плей-офф Світової групи.

Склад збірної України: Сергій Стаховський (55-й у світовому рейтингу), Олександр Долгополов (73),Денис Молчанов (276) і Владислав Манафов (450), капітан - Михайло Філіма.

Склад польської команди: Єжи Янович(51), Лукаш Кубот (48-й у парному рейтингу), Каміл Майхжак (290) і Марчін Матковскі (17-й в парному рейтингу), капітан - Радослав Шиманик.

Читайте також: Український суддя працюватиме на матчі Ліги Європи

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Жеребкування відбудеться 16 липня. Регламент змагань передбачає, що капітани команд за годину до початку жеребкування мають можливість замінити двох гравців.