Керманич збірної України в інтерв'ю Corriere dello Sport розповів, чи розглядає він можливість повернення у Мілан в якості тренера, а також оцінив нинішнього наставника россо-нері Вінченцо Монтеллу.

"Звичайно, у майбутньому все може бути – подивимося. Мілан завжди залишатиметься в моєму серці. Але зараз я зосереджений на Україні", - заявив легендарний український форвард.

Читайте також: Дюжина екс-гравців Металіста дискваліфіковані за договірні матчі

"Монтелла? Вінченцо був великим нападником, і зараз – великий тренер, як і людина. З моєї точки зору він робить щось виняткове, тому що він побудував об'єднану групу, і у них хороша гра. З ним "Мілан" повернувся на вищий рівень, хоча досі чогось не дістає, щоб перемогти", - підкреслив наставник нашої національної команди.

Раніше повідомлялося, що Шевченко збирався відвідати матч Сельта - Шахтар у Віго. Однак, за даними каналу Футбол 1, головний тренер збірної України не полетить до Іспанії. Шевченко планує прибути вже на домашній матч донеччан з Сельтою в Харкові.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відзначається, що гірників на Балаїдосі підтримають сім'ї тренерів Шахтаря Тоні і Тьягу. Делегація очікується солідною - близько сотні людей. А от аншлагу на сьогоднішньому матчі Сельта - Шахтар не планується. Квитки придбали близько 20 тисяч вболівальників. Причина - досить ранній початок гри (19.00 за місцевим часом).

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, Шальке Коноплянки сьогодні зіграє з ПАОКом Шахова.