У першому раунді турніру в Досі (Катар) в дуелі Ольга Савчук (Україна)/Ярослава Шведова (Казахстан) проти Бабош Тімеа (Угорщина)/Дарья Касаткіна (Росія) суперниці відмовилися від змагань.

Відзначимо, що Дарина Касаткіна, суперниця україно-казахського дуету, вчора святкувала трьохсетову перемогу над Анжелік Кербер в одиночному розряді, а пізніше зіграла ще два сети проти Моніки Пуїг (вирішальна партія цього чвертьфіналу відбудеться сьогодні).

Читайте також: Хокеїста відсторонили на 10 матчів за удар арбітра ключкою

Після відмови Бабоша і Касаткіної наша тенісистка разом з Ярославою Шведовою боротимуться за вихід у півфінал проти третьої пари турніру Андреа Главачкова (Чехія)/Шуай Пен (Китай).

Нагадаємо, як повідомляв портал Знай.ua, вчора Катерина Бондаренко в дуеті з Єлєной Вєсніной зазнали поразки в стартовому раунді парних змагань.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще