Відомий український футбольний агент Вадим Шаблій прокоментував ситуацію навколо свого клієнта Олега Гусєва, який після закінчення контракту з київським Динамо досі знаходиться в пошуках нового місця роботи, інформує Футбол 24.

"На даний момент ми спілкуємося з багатьма партнерами в Америці. Найближчим часом повинна наступити ясність в цьому питанні. Америка розглядається як пріоритетний варіант", - підкреслив Шаблій.

Читайте також: Генпрокуратура взялася за договорні матчі

"На жаль, останні півроку в кар'єрі Олега були не такими яскравими, тому є деякі труднощі. Олег не такий футболіст, який поїде на будь-які умови абикуди. Ми розглядаємо лише гідні варіанти. Йому не 15 років, і він не готовий їхати незрозуміло куди. Найближчим часом все стане відомо", - сказав агент..

Раніше Вадим Шаблій розповідав, що екс-динамівець шукає клуб в Європі, Азії та Америці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Олег Гусєв перейшов до Динамо з Арсеналу у 2003-му році, і до зими 2016-го, коли отримав статус вільного агента, провів за столичний колектив 292 матчі, в яких забив 58 м'ячів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, український легіонер Фенербахче не влаштовує головного тренера.