Уже цієї суботи відновляться матчі української футбольної прем'єр-ліги, і от нарешті стали відомі всі телеканали, які транслюватимуть поєдинки.

Так, 25 лютого відбудеться зустріч Зоря - Динамо, яку показуватиме телеканал 2+2 (початок о 14:00). У цей же день зіграють Олімпік - Сталь (14:00) і Олександрія - Волинь (17:00). Обидва матчі транслюватиме Футбол 2.

Читайте також: Легенда Динамо може продовжити кар'єру в Америці

У неділю пройдуть матчі Зірка - Дніпро (14:00) та Шахтар - Ворсла (17:00). Ці матчі глядачі зможуть побачити на телеканалі Футбол 1. Єдине питання було щодо гри Чорноморець - Карпати. Транслятор до останнього був невизначений. І от сьогодні ця ситуація зрушила з місця. Матч буде показаний на телеканалі УНІАН.

Зауважимо, що раніше домашні матчі Чорноморця транслював телеканал 2+2, який є титульним спонсором одеської команди. Цей канал, як і УНІАН, входить у компанію 1+1 Медіа.
Напередодні зустрічі одеситів і львів'ян керівництво компанії вирішило змінити місце показу.
Дата і час початку матчу від цього не змінилися. Поєдинок запланований на 26 лютого, а його початок — 14:00.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, генпрокуратура взялася за договірні матчі.