Наш земляк Кирило Ковальчук став гравцем Ордабаси, повідомляє офіційний сайт казахстанського клубу.
Умови переходу Ковальчука з Томі в Ордабаси не розголошуються, так само як невідомі і деталі особистого контракту українського півзахисника.

Читайте також: Воротар англійського клубу вирішив підкріпитися під час матчу Кубка

Останнім часом 30-річний Ковальчук захищав кольори російської Томі, куди перебрався влітку минулого року з турецької Каршиякі. Цього сезону Ковальчук провів 11 матчів у російській Прем'єр-лізі, результативними діями не відрізнявся. В Україні Ковальчук відомий по іграх за дубль Дніпра, Таврію, Чорноморець і Металіст.

Натомість, інший українець, 25-річний захисник Андрій Міщенко не уклав угоду з Ордабаси. Андрій знаходився на перегляді у Ордабаси з кінця січня, проте казахстанський клуб прийняв рішення не підписувати з ним контракт.

Останнім місцем роботи уродженця Полтавської області був ізраїльський Хапоель з Ашкелона, який Міщенко залишив на початку 2017 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв історію протистоянь сьогоднішнього матчу Ліги чемпіонів Байєр - Атлетіко.