Нова команда Мірчі Луческу - пітерський Зеніт вкрай рідко вдається до такої педагогічної міри, як загальні збори. Розмова тренера з гравцями — інша справа, частий випадок. Але, за даними Спорту День за Днем, у неділю було проведено саме збори в розширеному форматі.

Проводив їх президент клубу Олександр Дюков, що вже свідчить про рівень заходу і його серйозності. Весь тренерський штаб і всі футболісти були присутні. Задача була сформульована гранично чітко і виглядає настільки ж складною: пройти Андерлехт. Після поразки бельгіцям невдоволення тренером не приховувалося, що цілком зрозуміло.

Читайте також: Легендарний тренер Арсеналу хвалить суперника

Уже дуже явно дивував Мірча Луческу на зимових зборах. Подивіться на склади команд вітчизняних клубів, які проводять у ці дні контрольні зустрічі. Наставники використовують по 12-14 футболістів, тобто, налагоджують зв'язки, створюють ігрові ансамблі. Та й не вони проводять ці зустрічі щоденно.

Зеніт, запросивши досить численну групу новобранців, навіть не спробував вписати їх у колектив. Навпаки, складалося враження, що головний тренер руйнує колишні ігрові зв'язки і, до того ж, заважає футболістам набрати оптимальну форму, змушуючи їх виходити на поле буквально з трапа літака. Все це було дуже незвично, щоб не кидатися в очі. Хороший результат все списав, але...

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер не цілком зрозуміло, що можна виправити за пару днів до матчу, цього разу вже без контрольних зустрічей. А там і до зустрічі з ЦСКА рукою подати, після якої завдання перемогти в чемпіонаті Росії може і втратити актуальність. І ось в цьому випадку перспективи Мірчі Луческу в Петербурзі будуть виглядати вкрай сумнівно. І досвідчений наставник, схоже, тепер про це знає.

Але поки доля Луческу в його руках.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, лондонський гранд залишив бардак в роздягальні провінційного клубу.