Наша тенісистка Катерина Бондаренко не витратила багато сил, аби пробитися в наступний раунд. Суперниця українки Гарбиньє Мугуруса, яка була посіяна п'ятої сіяною, знялася з поєдинку, поступаючись 1-4.

За рахунку 0-3, програвши один гейм на своїй подачі, Мугуруса звернулася за допомогою до фізіотерапевта. Далі сьома ракетка світу продовжила гру: дівчата обмінялися брейками і після п'ятого гейму Гарбиньє знялася з матчу через травму лівої ноги.

Читайте також: Голкіпер стане дегустатором пиріжків

Таким чином, в 1/8 фіналу турніру Катерина Бондаренко зіграє з переможницею зустрічі Каролін Возняцкі - Вікторія Голубич. Минулого року на Ролан Гаррос українка у двох сетах обіграла сьому ракетку світу на той момент Роберту Вінчі.

Dubai Duty Free Tennis Championships - Premier 5

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Другий раунд

Катерина Бондаренко (Україна) - Гарбиньє Мугуруса (Іспанія) 4-1, відмова

Зазначимо, що призовий фонд турніру складає 2 мільйони 666 тисяч доларів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, допінг-проби з Олімпіади в Сочі будуть перевірятися до 2022 року.