Сьогодні на НСК Олімпіський відбулася прес-конференція, на якій вручили приз Кращому гравцю місяця. Перемогу у цій номінації здобув півзахисник Шахтаря Марлос, який серед іншого прокоментував можливість виступати за збірну України.

"Це дуже складне питання, яке вимагає серйозних роздумів", - сказав бразильський легіонер.

"Моя сім'я живе в Бразилії, але при цьому, я щасливий, що у мене існує теоретична можливість виступати у складі збірної України.

Мені дуже подобається Україна, але ви повинні розуміти всю серйозність такого кроку. Можу лише сказати, що в найближчому майбутньому всі ми отримаємо відповідь на це питання.

Я проживаю в Україні вже п'ять років і дійсно спілкувався з людьми, готовими допомогти в питанні отримання українського громадянства. Але існують деякі деталі, які ще належить вирішити", - зауважив Марлос.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Про це Марлос розповів під час вручення призу найкращому гравцеві місяця в УПЛ.