У Будинку футболу відбулася робоча нарада з представниками УЄФА щодо функціонування і розвитку кримського футболу на материковій частині України. На цій нараді було вирішено, що УЄФА виділить Таврії 1 млн євро на розвиток футбольної інфраструктури в Херсоні.

Член виконкому УЄФА Франтішек Лаурінєц сказав, що багато чого вже було зроблено ФФУ. "Але що для мене важливіше - я побачив інтерес, активність і бажання у людей з ФФУ, кримської та херсонської обласних федерацій, побачив, як вони люблять футбол і наскільки вони готові працювати заради розвитку футболу, - сказав він.

Представники УЄФА високо оцінили співпрацю з ФФУ та підтвердили готовність продовжувати надавати всіляку підтримку кримському футболу. З цією метою в департаменті національних асоціацій УЄФА буде призначений окремий співробітник, який буде займатися кримським питанням.
"Крим — це Україна і, врешті-решт, він повернеться в склад нашої країни, тому ми зобов'язані максимально допомагати нашим співвітчизникам, які вимушено переїхали на материкову частину, створювати для них комфортні умови для занять футболом, з допомогою улюбленої гри сприяти їх адаптації до нових умов життя.маємо повну підтримку з боку УЄФА у питаннях розвитку кримського футболу, — підбив підсумки наради президент ФФУ Андрій Павелко.

Було обговорено низку вже реалізованих проектів, а також намічені майбутні кроки співпраці.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Україна може натуралізувати бразильця.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще