Чемпіонка і призерка Олімпіади-2014 Віта Семеренко восени народила сина, але ще цього сезону планує вийти на старт. Зараз спортсменка в естонському Отепяя на тренувальному зборі, повідомляє Сегодня.

Це третій збір однієї з провідних наших біатлоністок після повернення, не рахуючи втягувальної роботи в Сумах. "Всі тренування спрямовані на те, щоб повернути кондиції, які дозволять якісно конкурувати за місце в команді. В Естонії я до 12-го березня. В кінці збору протестуйте свою проміжну готовність допомогою участі в змаганнях Кубка IBU. Після Естонії тиждень побуду вдома. А потім дуже б хотілося ще виїхати на сніг, закататься довше, дуже вже я за снігом скучила!", - сказала Віта Семеренко.

Вона також зазначає, що після дворічної паузи все дається не дуже вже й складно: "Це тільки тому, що офіційних стартів у мене не було більше двох років, а тренуватися я практично не припиняла. Так що все в порядку! На зборі в Отепяя ми разом з чоловіком і сином. Я з сім'єю скрізь! В цьому плані знаю, багато "спортивних" мам і тат мені заздрять! Чоловік Андрій - молодчина. Він головна няня і діватися йому нікуди! Довелося відкласти йому свої амбіції на потім! Хоча він зараз навчається в сумському університеті на журналіста. Тільки після третього вищої освіти вирішив, що журналістика це те, що подобається йому найбільше".

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв,що збірна України з боксу перемагає Росію.