Український півзахисник Євген Коноплянка сьогодні, 20 липня, був представлений як гравець "Севільї".

25-річний футболіст поки не визначився з ігровим номером, повідомляє офіційний сайт "Севільї".

Нагадаємо, Коноплянка перейшов у "Севілью" з "Дніпра" вільним агентом.

Раніше повідомлялося, що Коноплянка буде отримувати в "Севільї" 2,5 мільйона євро на рік.

Читайте також: Коноплянка вже в розташуванні "Севільї"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після офіційного представлення в якості гравця іспанського клубу Євген Коноплянка розповів про свої плани в новій команді.

"Буде непросто завоювати місце в основному складі, рівень дуже високий. Дуже радий знаходитися тут, у нас хороша команда. Сподіваюся, що незабаром ми завоюємо чемпіонський титул. У Примері дві дуже сильні команди - "Реал" і "Барселона", але "Севілья" може їх перемагати", - заявив Коноплянка.

"Мені подобається стиль гри "Севільї". Думаю, що знайду своє місце на полі. Хочу подякувати партнерам по команді за те, як мене прийняли. З перших хвилин я відчув себе як вдома. Я думаю, що відчуваю себе добре, але можу ще краще. Сподіваюся, що адаптація пройде швидше. Я вірю в себе і хочу незабаром показати свої найкращі здібності в "Севільї", - сказав Коноплянка.