Стали відомі потенційні претенденти на отримання професійного статусу на наступний сезон. Сім аматорських клубів увійшли у процедуру атестації для поповнення в наступному сезоні другої професійної ліги, повідомляє UA-Футбол.

Так, документи подали МФК Житомир, Таврія (Сімферополь), Нива (Тернопіль), Авангард (Харків), Гірник (Соснівка, Львівська область), ФК Львів, Агробізнес (Волочиськ, Хмельницька область).

Відомо, що сімферопольський клуб через анексію Кримського півострова буде змушений проводити свої домашні матчі в Херсонській області. Очікується, що команда виступатиме в Бериславі, де 2016 року проводила свої матчі в чемпіонаті України серед аматорів.

Що стосується МФК Житомир, то за словами президента клубу Руслана Павлюка, клуб збирається змінити назву і повернутися до бренду Полісся.

Уся сімка тільки почала проходити атестацію за критеріями ФФУ. До закінчення процедури кількість клубів може змінитися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що Таврія отримає мільйон євро на інфраструктуру.