У Америці під час гонок загинули відомі іспанські мотогонщики - Бернат Мартінес та Даніель Рівас Фернандес.

Трагедія сталася у неділю під час чемпіонату Motoamerica в класі Superbike/superstock 1000. Як повідомляє Xsport, у Фернандес були проблеми з мотоциклом ще на старті. Даніель спробував сповільнитися і жестом руки намагався попередити про проблему інших пілотів, які вже почали набирати швидкість. Але один з гонщиків або не помітив знаку суперника, або не встиг зорієнтуватися і на великій швидкості врізався у Даніеля.

Це стало причиною серії аварій, як за ланцюговою реакцією. Учасники змагань не змогли уникнути завалу на узбіччі траси. Мотогонщики були оперативно доставлені до місцевої лікарні, проте двом з них врятувати життя не удалося - іспанці померли від отриманих травм.

Читайте також: Нацгвардієць привіз золото із кубку світу з козацького двобою

Даніеля спробували на вертольоті доставити в медичний центр у Салінасе, але лікарі не змогли його врятувати. Йому було 27 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

35-річний Бернат Мартінес також помер у лікарні від багаточисельних серйозних травм.