Тренер Дніпра Дмитро Михайленко так прокоментував гру на післяматчевій прес-конференції, повідомляє офіційний сайт дніпровського клубу.

— Гра вийшла дуже веселою — весняною, як ми і очікували. Сюрпризів, напевно, ні суперник, ні ми не піднесли. Було багато боротьби. Хоч обидві команди проповідують більш комбінаційний футбол, позначилися емоції, пов'язані зі стартом, і не зовсім оптимальний стан поля. Гра носила більше емоційний характер. При цьому і вони, і ми намагалися комбінувати. Рахунок, думаю, закономірний. Жодна з команд не заслуговувала беззаперечної перемоги.

— Ваші гравці виконали установку у відповідності з вашими вимогами, з тим, як ви вивчали нашу команду?

— Ми вивчали команду, яка грала на хорошому полі. Дивилися ігри на зборі на Кіпрі, останній матч першої частини сезону. Там поля були хорошого рівня. Тут же ми розуміли, що, якщо грати щільно, комбінаційний футбол не вийде. Ми чекали гіршого стану поля і були приємно здивовані. Тим не менш грати в пас на своїй половині поля було дуже небезпечно із-за ризику втратити м'яч на не зовсім якісному полі. Тому ми налаштовували своїх підопічних на більш простий футбол. У ході матчу побачили, що суперник нас не накривав, що можна контролювати м'яч, і стали грати в комбінаційний футбол. Але все одно це не оптимальний футбол, який ми чекаємо з нашого боку. Почнемо тренуватися на натуральному полі — буде краще. Є ще одна причина. Ми тиждень тренувалися на хорошому полі в манежі, і, можливо, позначився перехід на зелене поле. Хлопці виконали те, про що їх просили — боролися, старалися багато рухатися, добре попрацювали і домоглися, в принципі, закономірною нічиєю.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що в знаковому матчі для Ротаня Дніпро здобув нічию.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще