Головний тренер Чорноморця Олександр Бабич на післяматчевій прес-конференції сказав, що з гри з Карпатами (1:0) зробить необхідні висновки і буде працювати над помилками, повідомляє офіційний сайт одеситів.

- Так, результат є, але я залишився незадоволений тим, як ми в другому таймі відпрацьовували в обороні. Залишився задоволений настроєм, залишився задоволений функціональним станом нашої команди, але ті помилки, які були біля наших воріт... Вважаю, що треба поступово їх прибирати, тому що таких проблем у нас восени не було, коли в нашій штрафній три рази пробивають з однієї і тієї ж точки

Хочеться знову ж таки виділити воротарів — і Каневцев, і Боровик сьогодні — гравці матчу. Стільки моментів повитягували! Вважаю, що нам пощастило, але в цілому везіння треба заслужити.

Новачок Жорже Еліас? Новачкам треба час для адаптації, але, тим не менш, на зборах я спостерігав позитивні моменти в грі Еліаса, сьогодні я їх теж бачив у нього. Він може зберегти м'яч, агресивний. Хочеться, щоб він працював у штрафному майданчику, тому що в тих моментах, коли м'яч літав перед воротарем суперника, там якраз має бути перший нападник, це повинен був бути Еліас.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що одесити мінімально подужали Карпати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще