Жіночі збірні України та Німеччини зіграють на Рогѕсһе Arena в Штутгарті в рамках плей-оф Першої Світової групи Кубка Федерації. Як повідомляє btu.org.ua, це протистояння, яке пройде 22-23 квітня, за право увійти у вісімку найсильніших збірних планети!

Оскільки наша попередня зустріч з німецькими тенісистками пройшла в Чорноморську, то нинішня відбудеться на території суперників. Сьогодні стало офіційно відомо, що приймаюча сторона місцем проведення вибрала Рогѕсһе Arena в Штутгарті, стадіон, на якому традиційно проходить один із найбільших турнірів WTA.

Професійні змагання в Штутгарті розпочнуться 24 квітня, так що учасниці матчу можуть відразу ж виступити на них. Зручно. Хоча, навряд чи організатори проявили таку турботу заради наших тенісисток, швидше, арену відкладали під свою першу ракетку Ангелік Кербер, яка ставала чемпіонкою на Porshe Arena в 2015 і 2016-му роках.

Центральний корт Porshe Arena вміщує в загальній складності 4 800 глядачів. Арена має розсувний дах. Розміри ігрового корту – 44 х 22 метри. Покриття для матчу позначено, як тимчасове – Artificial clay (штучний грунт).

Початок матчів: у суботу – о 12:00, у неділю – об 11:00 за місцевим часом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наша чоловіча національна збірна свій матч у Кубку Девіса в квітні також проведе в гостях - на ґрунті в Лісабоні проти збірної Португалії.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що тенісистка Світоліна прокоментувала свою перемогу на турнірі в Дубаї.