Сьогодні о 21.45 за Київським часом Шальке у 1/4 фіналу Кубка Німеччини зіграє з грізною Баварією. У цьому матчі може вийти на поле і український півзахисник Євген Коноплянка.

Лівий латераль Шальке Сєад Колашинац, який в останніх іграх закриває весь фланг і по суті витіснив зі складу Коноплянку, має серйозні проблеми з м'язами.

Головний тренер гельзенкірхенців Маркус Вайнцирль зізнався: боснієць полетів до Мюнхена, але його участь у чвертьфіналі Кубка під великим питанням. Тому не виключено, що команда українця поміняє свою нинішню тактику 3-5-2 і в ній нарешті знайдеться місце для екс-дніпрянина.

Зазначимо, що Коноплянка найбільше ігрового часу отримував саме в Кубку Німеччини, забивши три голи на попередніх стадіях.

Як раніше інформував портал Знай.ua, сенегалець судиться з Металістом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще