Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Володимир Кличко продовжив контракт з німецьким телеканалом RTL на п'ять боїв.

Про це Володимир Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я щасливий продовженню співпраці з RTL. У наступному році ми відсвяткуємо 10 років спільної роботи. Велике спасибі вам за це! Разом ми продовжимо працювати для того, щоб подарувати вам захоплюючі бої і великі шоу", - наголосив Кличко.

Раніше Кличко заявляв, що подумує про завершення боксерської кар'єри. Проте після підписання нового контракту німецьким ЗМІ наголошують, що український боксер залишиться у великому спорті ще як мінімум на два роки.

Читайте також: Володимир Кличко похрестив свою доньку в Лаврі

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі зустрінуться в ринзі 24 жовтня в Дюссельдорфі. Довгий час сторони не могли домовитися про деталі поєдинку. Все йшло до того, що місце проведення бою визначатиметься на аукціоні. Проте, буквально за годину до початку торгів, команди боксерів зуміли домовитись.

Поєдинок між Кличко та Ф'юрі стане третім поєдинком, який транслюватиметься каналом НВО на території США.