Відсьогодні нападник збірної України Роман Зозуля може спокійно шукати нове місце роботи. Іспанські Бетіс і Райо Вальєкано офіційно домовилися розірвати угоду оренди нашого форварда.

27-річний українець тренуватиметься з клубом, якому належить, до тих пір, поки не знайде нову команду. Оренда гравця в Райо Вальєкано не відбулася через фанатів команди, які відомі своїми лівими поглядами.

За інформацією харківських ультрас, близько десятка представників фанатів Райо Вальєкано воювали за терористів на сході України.

Оскільки ультрас Бджіл були проти виступів українця в їхній команді, Роман повернувся в Бетіс, в якому підтримує форму. Український форвард може продовжити кар'єру в США або Перу.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua публікував, у турецькому клубі незадоволені українцем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще