У 27-му турі чемпіонату Іспанії каталонський гранд в гостях поступився одному з аутсайдерів Депортиво (1:2). Очевидно, фантастична перемога над ПСЖ (6:1) і вихід у наступний раунд Ліги чемпіонів виснажили підопічних Луїса Енріке як фізично, так і психологічно.

З Депортиво на Ріасорі Барса пропустила першою. Однак на початку другого тайму Луїсу Суаресу вдалося відновити інтригу. Після того як Депортиво вдруге вийшов уперед, рахунок більше не змінювався.

До речі, востаннє в Прімері Барселона програвала п'ять місяців тому.

Депортиво — Барселона - 2:1

Голи: Хоселу, 40 (1:0), Бергантіньос, 74 (2:1) — Суарес, 46 (1:1).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Депортиво: Люкс, Хуанфран (Руїс, 86), Альбентоса, Аррібас, Наварро, Борхес, Бергантіньос, Гама (Какута, 71), Фажр, Хіль (Чолак, 62), Хоселу.

Барселона: тер Штеген, Роберто, Піке, Маскерано, Альба, Гомеш (Ракітіч, 58), Бускетс, Деніс Суарес (Алькасер, 76), Мессі, Луїс Суарес, Туран (Іньєста, 58).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Роналду стане батьком близнюків.