Екс-чемпіон світу з боксу у важкій вазі Ларрі Холмс викликав на бій українця Володимира Кличка.

Про це повідомляє Boxing News Online.

"Мені 65 років і я цілком усвідомлюю, коли кажу, що можу побитися з ним за титул. Кличко не представляє для мене загрози. Дайте мені шість місяців, щоб прийти у форму", - сказав він.

Читайте також: На день народження меру Києва подарували історію спортивної кар'єри

За його словами, у період його активної кар'єри Кличко та інші боксери сучасності "не вижили б". Також він побажав їм успіху у їхніх справах.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Довідка. У 80-ті роки минулого століття американець мав чемпіонські титули у важкій вазі за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC) і Міжнародної боксерської федерації (IBF).

У 1982-му журнал The Ring присудив йому нагороду "Боксер року". З березня 1973-го по липень 2002-го Холмс провів 75 боїв, в яких здобув 69 перемог, 44 із яких -нокаутом, в тому числі над Мохаммедом Алі. Також він зазнав шість поразок.

Володимир Кличко є чинним чемпіоном світу з боксу за чотирма версіями (WBA, WBO, IBF, IBO). У березні цього року українцю виповнилося 39 років.