Масові акції протестів у Ріо-де-Жанейро проти пенсійної реформи переросли в зіткнення громадян з правоохоронцями.

Про це повідомляє Globo.

"Мільйон людей вийшли на вулиці, щоб на повний голос прокричати: ми не дамо Мішель Темеру (президент Бразилії) покінчити з правами трудящих", - повідомляється на сайті громадського руху "Фронт народної Бразилії" щодо акцій по всій країні.

Правоохоронці розганяли маніфестантів за допомогою сльозогінного газу і гумових куль. В результаті зіткнень отримала травму учасниця. Її госпіталізували з пораненням ноги. Ймовірно, є ще постраждалі. У Ріо-де-Жанейро протестували близько 20 осіб.

Акцію організували 15 березня. Мітингувальники перекрили дороги, що призвело в багатьох містах до моторошних заторів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 12 березня в Батумі відбулися зіткнення правоохоронців з громадянами. На вулицях міста вирували люди. Вони підпалювали машини, стріляли з феєрверків. Копи розганяли їх за допомогою сльозогінного газу і гумових куль. В результаті постраждали щонайменше 20 людей.