Білоруська прикордонна служба затримала поляка, який на параплані незаконно пересік кордон двох країн, повідомили у прес-службі Прикордонного комітету.

Місцевий мешканець побачив чоловіка, який летить на параплані біля міста Незбодичі, і одразу повідомив про це прикордонникам. Працівники служби затримали чоловіка, який виявився громадянином Польщі.

При обшуку прикордонники виявили у парапланериста радіостанцію, смартфон, ліхтар, аптечку, таблетки, водійське посвідчення, банківські пластикові картки та гроші.

Як зазначив сам екстремал, під час польоту він втратив орієнтир та загубився на місцевості. Наразі білоруські служби завели на поляка адміністративний процес за незаконне перетинання кордонів.

Читайте також: Японець показав ромашки-мутанти після аварії на АЕС Фукусіма

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомляли, що мешканців Рівненської області пропускатимуть до білоруських лісів за ягодами за спрощеною процедурою.