О четвертій ранку поблизу селища Кендал в Казахстані сталось смертельне дорожно-транспортна пригода. Водій Mitsubishi Lancer виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з вантажівкою FAW.

Про це повідомляє агентство "Новини Казахстану", посилаючись на прес-службу департаменту внутрішніх справ регіону.

Попри правила дорожнього руху, в салоні легкового автомобіля перебувало дев'ятеро пасажирів.

Водій Mitsubishi і пасажири загинули на місті події. Тільки один з них залишився живим. Його разом з водієм вантажівки медики швидкої допомоги доправили до лікарні.

Нагадаємо, напередодні на трасі Люблін – Варшава за 60 км від польської столиці сталось моторошна аварія. Автобус, в якому було 49 українців, в'їхав у дерево на узбіччі дороги.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: У Чечні мікроавтобус злетів у прірву: десять осіб загинуло

В результаті аварії троє людей загинули на місці. Ще двоє, опісля, померли у лікарні. За попередніми даними розслідування ДТП сталось через те, що, водій заснув за кермом.

Досі у польских лікарнях перебувають 16 українців, учасників моторошної пригоди. Польські консульства у Львові та Луцьку сприяють видачі віз родичам потерпілих та загиблих.