Співак і депутат російської Державної Дума Іосиф Кобзон у черговий раз здивував - він заявив, що краще збирати гроші на допомогу Криму, ніж валюту на лікування хворого дитяти.

За словами одіозного співака, він, звичайно, співчуває матері хворої дитини, але потрібна правильно розставляти пріоритети та допомогти Криму. Про це повідомляє aboutru.com.

Відео з його заявою лише за добу зібрало близько трьох тисяч переглядів і більше тисячі коментарів. У більшості люди в коментарях засуджували слова Кобзона.

Нагадаємо, що після того, як Кобзону через санкції заборонили в'їзд до Європи, він звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням допомогти йому виїхати на лікування у німецьку клініку.

Читайте також: Кобзон став "народним" у ЛНР

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Кобзон нещодавно в Криму заявив, що потрібно всі пам'ятки півострова віддати в приватні руки. Якщо вони залишаться в муніципальній або федеральній власності, то будуть зруйновані, адже держава не може дозволити собі доглядати пам'ятки історії.