Після серії авіакатастроф за участю російських літаків, Іран відмовився купувати пасажирські лайнери в РФ.

Парк пасажирських літаків Ірану не буде поповняться за рахунок російських машин. Як повідомив портал rosbalt.ru, іранські авіалінії більше не зацікавлені в покупці російських літаків. Про це заявив секретар асоціації національних авіакомпаній Магсуд Асаді Самані. Він повідомив, що вони врахували не дуже позитивні показники російських літаків.

"Причиною стало декілька крахів літаків типа "Туполєв", - роз'яснив Самані.

Відзначимо, що Іран планує купити 400 пасажирських літаків для модернізації свого авіапарку. На цю мету виділять $20 млрд.

Читайте также: Розбився другий за місяць російський літак Ту-95

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як ми писали раніше, в Росії розбився ще один військовий літак. У повітрі в машини відмовили два двигуни. Під час приземлення АН-12 пройшов повз злітно-посадкову смугу, упав на траву та зламав ніс.

Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Слідчі в аварії винуватять блискавку, що нібито влучила в хвіст машини.