Один із безіменних островів Горьковського водосховища у Костромській області назвуть на честь літературного героя - Діда Мазая.

Про це повідомляє lenta.ru.

"Найближчим часом члени Костромського відділення Російського географічного товариства підготують і передадуть в обласну думу документи, необхідні для присвоєння острову нової назви. Рішення ухвалили учасники Міжрегіональної експедиції "Таємниці острова Вежі", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Світовий конгрес Санта-Клаусів розпочався у Данії

Члени експедиції встановили на острові спеціальний дорожній знак. А влада регіону використає нову назву острова для розвитку туризму - створить новий об'єкт. Зараз область вже вважають офіційною резиденцією Снігуроньки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Довідка. Микола Некрасов написав вірш "Дідусь Мазай і зайці" в 1870 році. У вірші фігурує топонім Малі Вежі, які, за словами автора, розташовані приблизно у 43 кілометрах від Костроми.