За останні дві доби бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава" розстріляли понад 120 жителів іракського міста Мосул.

Як повідомили медики міської клініки Аль-Адалі, "тільки за останні 48 годин в морги кількох лікарень Мосула доставлені тіла понад 120 городян, з якими розправилися бойовики ІД", передає УНІАН з посиланням на канал Al Arabiya.

ЗМІ повідомляють, що переважну більшість жертв було вбито пострілом у потилицю - способом, характерним для екстремістів із ІД.

Розстріляні знаходились під різними приводами у тюрмах, за якими стежать прихильники терористів.

Читайте також: В Іраку жорстоко розправилися з геєм

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом, губернатор провінції Найнава, столицею якої є Мосул, заявив, що за останні дні ІД відправила за грати нову групу мирних жителів.

За його словами, заарештували не менше 350 чоловік, "переважно колишніх військових і державних чиновників, які працювали в різних структурах під час виборів у провінції".