Російський рядовий Юрій Собін виклав свої фотографії з геомітками біля кордону і службові документи частини на персональній сторінці у "ВКонтакте" . Згідно з ними бригада розташована за п'ять кілометрів від кордону з Україною.

Про це повідомляє портал "Обозреватель".

Рядовий-розвідник Собін служить за контрактом на посаді оператора взводу радіоелектронної розвідки військової частини 23511. Про це йдеться у витязі з наказу, який він виклав у мережу. Навіть номер його жетона може дізнатися будь-який бажаючий, хто завітає на інтернет-сторінку російського солдата.

Згідно до знімків та наказу про зарахування на продовольче забезпечення Собін прибув до кордону десь у травні цього року разом з новим поповненням військовослужбовців.

На фото Собін вдягнений то у російській камуфляж, то у варіації американського камуфляжу A-TACS без розпізнавальних знаків. Саме таке забарвлення використовують у військовому одязі українські добровольчі батальйони.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Опублікували фото російських снайперів на Донбасі (фото)

Нагадаємо, що до складу 100-ої експериментальної розвідувальної бригади, яку "здав" хлопець, входять батальйони спецназу, ескадрильї безпілотників і наземні станції радіорозвідки. ЇЇ неодноразово помічали поряд з кордоном. А на початку жовтня у прес-центрі Ради національної безпеки повідомили, що 100-а експериментальна розвідувальна бригада з РФ почала активні дії під Маріуполем.