Завтра екс-прем'єр України Микола Азаров проведе прес-конференцію і презентує свою книгу. Подія запланована у Москві, повідомляє УНІАН.

Колишній голова уряду переховується від правосуддя у Росії. Там на прес-конференції в редакції "Комсомольської правди" планує представити свою книгу "Україна на роздоріжжі" російською мовою.

"Трагічні події останнього часу в Україні прикували до себе увагу всього світу. Що їм передувало? Як розвивалась Україна в 2010-2013 роках? Які були витоки того протистояння, котре вилилось в державний переворот та громадянську війну в Україні", - написано в анотації до книги.

Крім політичного досвіду Микола Азаров розповість читачам про своє дитинство та важливі події в житті. Примірник продаватимуть за ціною в 35 грн.

20 січня 2015 року Генпрокуратура України почала підготовку документів для екстрадиції Азарова, 19 січня суд постановив узяти його під варту. За тиждень до цього Інтерпол оголосив екс-прем'єра у розшук разом з Януковичем та іншими високо посадовцями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Українці пам'ятають Азарова за його нездатність вивчити українську мову. Його варіант мови назвали "азірівкою".