На півночі Колумбії упав військовий літак. На борту перебували 11 членів екіпажу, всі вони загинули, повідомляють у ВВС.

Авіакатастрофа трапилася на відстані 600 кілометрів від столиці Боготи у провінції Сесар. Пілот літака повідомив диспетчерів про збій у роботі одного двигуна. Через декілька хвилин літак Casa-235 розбився.

Наразі спецслужби Колумбії проводять експертизу з місця аварії літака та перевіряють чорні ящики. Поки офіційну версію катастрофи не називають. Керівники армії повідомили, що перед польотом двигуни літака були у цілковитому порядку.

Президент країни Хуан Мануэль Сантос виразив співчуття сім'ям загиблих солдатів. Він назвав загиблий екіпаж літака героями країни.

Читайте також: У Молдові поліція розігнала наметове "Містечко свободи" (відео)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Останнім часом багато літаків падає на території РФ. З початку літа вже сім аварій трапилось із російськими військовими літаками.