У Росії хочуть заборонити продавати кросівки у кольорах веселки, тому що вона є символом геїв. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

На законодавчих зборах у Санкт-Петербурзі народний депутат Віталій Мілонов зробив таку пропозицію.

На думку нардепа, спортивне взуття, оформлене у кольорах веселки, з нової колекції відомого західного бренду пропагандує гомосексуалізм та розбещує підлітків. Мілонов наголосив, що продаж цих кросівок є протидією закону "про захист дітей від шкідливої інформації".

Наразі обурений депутат вже відправив своє звернення з вимогою зняти колекцію з продажу в усіх магазинах країни до Генеральної прокуратури.

Читайте також: Сочинських пляжників змушують слухати гімн Росії (відео)

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що райдужні прапори відомі в різних культурах і течіях. Наразі день одним з найбільш відомих і впізнаваних варіантів є "Прайд-прапор" - символ руху геїв і лесбіянок.