Уряд країни вирішив закрити Балтиморську в'язницю через корупційні скандали та вседозволеність в'язнів. Про це повідомив губернатор штату Меріленд Ларрі Хоган.

"Ув'язнені буквально управляли цією в'язницею. Платники податків Меріленда, самі того не підозрюючи, фінансували злочинність", - заявив губернатор.

Головним недоліком в'язниці вважають огидні умови для перебування тимчасово засуджених. У цьому місці знаходився слідчий ізолятор, в якому могли страждати невинні люди.

У 2013 році прокуратура США звинуватила 40 людей із в'язниці, 27 з яких працівники, в організації злочинного угрупування. Ці люди займались наркоторгівлею, відмиванням грошей та рекетом.

Читайте також: У Туреччині завдяки помилковій смс упіймали російського найманця ІДІЛ

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляли співробітники, у в'язниці існувала банда "Чорна партизанська сім'я", лідером якою був Тавон Вайт. Він мав зв'язки із наглядачками, чотири з яких завагітніли від нього. Одна навіть зробила з ім'ям Вайта.

Місто Балтимор вважається одним із перших міст у США за рівнем злочинності.