Під Рамаллою в таборі біженців Джалазун сьогодні почалися масові заворушення. Це сталося на тлі похорону підлітка, який загинув у результаті зіткнення з ізраїльськими військовими.

17-річного підлітка на ім'я Лаїс Фадель аль-Халді поранили, коли кидали пляшки із запальною сумішшю в ізраїльських військовослужбовців. Незважаючи на те, що ізраїльські військові кажуть, що стріляли по ногах, за твердженнями палестинських лікарів, хлопчик був поранений у спину.

Читайте також: Під час протестів у Стамбулі вбили поліцейського

Кілька десятків людей після похорону почали підпалювати автомобільні покришки. У результаті почалася пожежа на пустирі. Люди закдали камінням і пляшками із запальною сумішшю військових. У відповідь правоохоронці застосували засоби для розгону демонстрацій.

Десять палестинців отруїлися сльозогінним газом. Серед військових поранених немає.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще