Президент США Барак Обама, якому у вівторок, 4 серпня, виповниться 54 роки, за традицією почав відзначати свій день народження заздалегідь, повідомляє Associated Press.

У суботу, 1 серпня Обама разом зі своїми трьома друзями дитинства приїхали на Об'єднану базу Ендрюс морської авіації США, яка розташована в штаті Меріленд, і зіграли там в гольф.

Потім святкування тривало в заміській резиденції президента Кемп-Девід. У Білий дім Барак Обама, як очікують, повернеться в неділю вдень.

Читайте також: Французький депутат купив в Криму футболку з надписом "Обама, ти — чмо"

Нагадаємо, раніше президент США під час прийому у президента Ухуру Кеніата в Кенії взяв участь у виконанні національного танцю - липали. Разом з іншими офіційними представниками країн Обама станцював липалу під пісню кенійського афро-поп артиста Сауті Сола.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще