Віце-спікер Державної думи Російської Федерації Володимир Жиpинoвcький, відомий всім своїми ексцентричними витівкам, запропонував перейменувати країну в Російську імперію.

Про це він заявив в ефірі радіостанції "Російська служба новин".

"Росію назвати по-іншому: Російська імперія або по-іншому, Еpефія називають вже, принизливо. Російська Федерація – яка федерація? Росія – унітарна держава, 40 губерній по 4 мільйони. Оголосити, що у нас 150 мільйонів населення, в середині століття буде 200 мільйонів. Диваки називають цифру 140: Крим два мільйони, Донбас теж два мільйони", - висловився нардеп.

На зауваження ведучого радіо про те, що окупований Донбас все ще не входить до складу Росії, епатажний політик відповів, що "там все одно живуть російські люди і ходять російські рублі".

Він також запропонував припинити всі економічні, торгівельні і туристичні стосунки зі всіма країнами, які застосували санкції відносно Росії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Росія скасувала пільги для переселенців з України

"Поставити півсвіту на коліна – ми найпотужніша у військовому відношенні країна, нас всі бояться. Всі – лише Америка, останні взагалі воювати не вміють. Німцям і французам ми так дали, що вони взагалі ніколи не воюватимуть", - підкреслив Жириновський.